fbpx

Wat te doen in Gouda in de zomervakantie?

16 juli 2019Siroopwafelfabriek

Deze zomer geen vakantieplannen? Of heb je juist plannen om naar Gouda te komen? Neem dan een kijkje bij de Siroopwafelfabriek, daar is altijd wat te beleven. Benieuwd waarom? Dat lees je hier.

Gevestigd in het centrum van Gouda

De Kamphuisen siroopwafelfabriek is gevestigd in het hartje van Gouda en zit direct aan het marktplein. Daar is gedurende de zomer altijd wat te doen en zeker op donderdag aangezien het dan ook kaasmarkt is in Gouda. Op die manier kun je twee leuke uitjes met elkaar combineren.

Wat is er te doen in de siroopwafelfabriek

Bij de siroopwafelfabriek kun je tickets kopen voor de siroopwafel experience. Je krijgt dan een interessante film te zien over het ontstaan van die heerlijke siroopwafel waarna je onze fabriek binnentreedt. Daar zie je met eigen ogen hoe de wafels worden gemaakt en je leert welke siroop wij gebruiken waardoor de wafel helemaal af is. Uiteraard mag je na al dat harde werken in onze fabriek even proeven van het eindproduct. Vervolgens loop je weer naar buiten het prachtige centrum van Gouda in.

Uitje voor het hele gezin

Dagjes uit plannen in de zomervakantie, dat kan een hele klus zijn. Zeker wanneer je een dagje weg met kinderen en volwassenen wil plannen. Onze siroopwafel experience in Gouda biedt uitkomst. De film die we eerder noemden is namelijk geen simpele film, hij wordt afgespeeld op de muren van onze filmkamer waardoor hij voor kinderen ook leuk is om te volgen. Daarnaast mag iedereen in de fabriek een handje helpen en moet aan het eind de kluis gekraakt worden, waar het geheime recept voor de Kamphuisen siroopwafel in bewaard ligt. Ook is het voor alle gasten in onze fabriek enorm belangrijk om goed te proeven, alleen op die manier kunnen wij de lekkerste siroopwafels blijven maken.

Wafeltje erbij?

Ook wanneer je bijvoorbeeld een stadswandeling door Gouda maakt en alleen wil proeven van onze heerlijke Kamphuisen siroopwafels, is dat mogelijk. Tegenwoordig hebben we zelfs ons assortiment uitgebreid met gedecoreerde siroopwafels en deze zomer staat er een koude verrassing op het menu… Kom deze zomer dus vooral even langs in onze winkel om een (of twee, of drie) siroopwafel(s) te proeven! Daarnaast verkopen wij onze wafels ook in leuke cadeauverpakkingen waardoor je ze cadeau kunt doen als typisch Hollandse souvenir.

Praktische informatie

De tickets voor de siroopwafelexperience bestel je online voor €8,95 p.p. waarbij kinderen onder de drie jaar gratis naar binnen mogen. Daarnaast is onze fabriek ook voor minder mobiele mensen zeer toegankelijk. Onze fabriek is open van maandag tot zaterdag tussen 10:00 en 18:00.

Ben je al benieuwd naar onze siroopwafels en de siroopwafel experience? Koop dan snel je tickets en plan je dagje uit in Gouda voor deze zomervakantie! Wij hebben in onze fabriek plaats voor 75 mensen dus zorg dat je op tijd je tickets haalt.