fbpx

Proef de Kamphuisen siroopwafel in een nieuw jasje!

8 juli 2019Siroopwafelfabriek

Misschien ken je ze wel, in Utrecht en Amsterdam hebben ze gedecoreerde wafels met de meest uiteenlopende smaken. Heerlijk natuurlijk, maar wat nog beter is, onze siroopwafel met daarover chocolade in combinatie met bijvoorbeeld Smarties. Nu kun je dus ook in Gouda genieten van een gedecoreerde (siroop)wafel

Breed palet aan smaken

Uiteraard is onze klassieke Kamphuisen siroopwafel met zijn knapperige koeken en heerlijke siroopvulling al genoeg om van te watertanden, maar de gedecoreerde variant is een welkome aanvulling. Wij verbreden ons assortiment deze zomer met de varianten:

  • Chocolade & Smarties. Deze kleurrijke variant ziet er niet alleen vrolijk uit, maar smaakt ook heerlijk. Door de knapperige siroopwafel te combineren met Smarties valt deze zeker bij kinderen in de smaak.
  • Chocolade & karamel. Een heerlijke wafel, stroperige siroop, zachte chocolade en plakkerige karamel. Alles bij elkaar maakt dit een heerlijke nieuwe variant op de klassieke siroopwafel, die je echt een keer moet proberen.
  • Chocolade & chocolade crunchy’s. Deze nieuwe wafelsoort is knapperig op knapperig en in combinatie met de zachte siroop maakt dat ons in ieder geval erg blij.

Op die manier zit er voor iedereen wat lekkers tussen. Alle wafels liggen al bij ons in de winkel dus kom ze binnenkort proeven.  

Hoe worden de siroopwafels gemaakt?

Dat is natuurlijk geheim, want het recept van zulke lekkere siroopwafels geef je niet weg. Wel kun je langskomen bij onze fabriek in de binnenstad van Gouda en wie weet… Je krijgt eerst een interessante en leerzame film te zien waarin Pieter Willem Kamphuizen vertelt over de manier waarop hij in 1810 tot het heerlijke recept van de Kamphuisen siroopwafel is gekomen. Daarna krijg je een rondleiding door de fabriek en help je zelfs een (klein) handje mee in het bakproces. Als je goed oplet kraak jij misschien wel de kluis waar het geheime recept in ligt…

Bestel je tickets online

Waar wacht je nog op? De siroopwafel experience is leuk, leerzaam en (vooral) lekker, voor jong en oud. Je tickets bestel je direct online. Dan kun je gelijk onze nieuwe gedecoreerde varianten proeven.