Koop je tickets en beleef de siroopwafel experience

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel. Al sinds 1810 vliegen deze wafels als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel! Wil je zelf ontdekken hoe deze lekkernij zo lekker komt? Kom naar de compleet vernieuwde Siroopwafelfabriek en beleef de leukste attractie van Gouda!

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. Een bezoek aan de Kamphuisen siroopwafelfabriek is een belevenis voor jong en oud!

Entreeticket: 9,95 per persoon.
Bezoek aan de siroopwafelfabriek van Kamphuisen, incl. eigen siroopwafel, koffie, thee of limonade en meedoen aan alle activiteiten. Duur bezoek ca. 45 minuten. Kinderen tot 4 jaar gratis toegang.

Entreeticket deluxe: € 24,95 per persoon.
Bezoek aan de siroopwafelfabriek van Kamphuisen, incl. eigen siroopwafel, koffie, thee of limonade en meedoen aan alle activiteiten, extra koffie en gebak, fotomoment en goodiebag. Duur bezoek: ca. 60-90 minuten.

Groepsentree: 8,00 per persoon bij groepen van 15 personen. Reserveringen voor groepen via e-mail: info@siroopwafelfabriek.nl.

  • Uniek kijkje in de keuken
  • Kakelverse, warme siroopwafels
  • Ontdek jij het geheime recept?
  • Een van de Gouda's oudste ambachten

Koop je tickets