fbpx

Entreeprijzen

Tijdens je bezoek aan de Siroopwafelfabriek kom je meer te weten over het ontstaan van de Kamphuisen Siroopwafel, zie je in de fabriek de siroopwafelbakkers aan het werk, kun je in het hart van de oven kijken en zien hoe heden ten dage de siroopwafels worden gebakken. Daarna kan iedereen genieten van een ovenverse Kamphuisen Siroopwafel. Er is een actieve route die u vlak langs de oven voert en een kijkroute, speciaal geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.

Entreeticket

€11,50 p.p. Bezoek Kamphuisen Siroopwafelfabriek incl. een krakend verse siroopwafel.

ca. 45 minuten. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Bestel tickets

Entreeticket Extra

€15,50 p.p. Bezoek Kamphuisen Siroopwafelfabriek incl. krakend verse siroopwafel. Bij dit ticket krijgt u koffie of thee naar keuze en iets lekkers.

ca. 45 minuten. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Bestel tickets

Familieticket

€42,00 Voordelig entreeticket voor de Siroopwafelfabriek (geldig voor 4 personen waarvan minstens 1 volwassene, 2 kinderen tot 16 jaar). Iedere volgende persoon betaalt €10,50 tot een maximum van 8 personen.

ca. 45 minuten. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Bestel tickets

Combiticket Gouda Experience

€ 25,00 p.p. Stap de wondere wereld van de Siroopwafelfabriek en de Goudse Kaas binnen.
Met dit ticket heeft u toegang tot de Siroopwafelfabriek en de Gouda Cheese Experience.

Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Bestel tickets

Combiticket Goudse Geheimen

€31,50 p.p. Bewonder, beleef en proef de geheimen van Gouda met het voordelige combiticket ‘Goudse Geheimen’! Het combiticket geeft u toegang tot drie highlights in historisch Gouda.

Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Bestel tickets

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel. Al sinds 1810 vliegen deze wafels als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel! Wil je zelf ontdekken hoe deze lekkernij zo lekker komt? Kom naar de compleet vernieuwde Siroopwafelfabriek en beleef de leukste attractie van Gouda!

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. Een bezoek aan de Kamphuisen siroopwafelfabriek is een belevenis voor jong en oud!

Reserveringen voor groepen via e-mail: info@siroopwafelfabriek.nl.

  • Uniek kijkje in de keuken
  • Kakelverse, warme siroopwafels
  • Ontdek jij het geheime recept?
  • Een van Gouda's oudste ambachten