Meld je aan voor de nieuwsbrief

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel. Al sinds 1810 vliegen deze wafels als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel! Wil je zelf ontdekken hoe deze lekkernij zo lekker komt? Kom naar de compleet vernieuwde Siroopwafelfabriek en beleef de leukste attractie van Gouda!

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. Een bezoek aan de Kamphuisen siroopwafelfabriek is een belevenis voor jong en oud!

In de Kerstvakantie organiseren we speciale activiteiten voor kinderen op de volgende data:
Donderdag 27 december van 14:00-17:00 uur
Vrijdag 28 december van 10:00-13:00 uur
Woensdag 2 januari van 14:00-17:00 uur
Vrijdag 4 januari van 10:00 tot 13:00 uur
Voor deze tijden kunt u via deze site het speciale Kerstactiviteit ticket boeken. Zorg voor een geldig ticket voor iedereen in uw gezelschap, alleen kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Reserveringen voor groepen via e-mail: info@siroopwafelfabriek.nl.

  • Uniek kijkje in de keuken
  • Kakelverse, warme siroopwafels
  • Ontdek jij het geheime recept?
  • Een van Gouda's oudste ambachten

Entreeprijzen

Tijdens je bezoek aan de Siroopwafelfabriek kom je meer te weten over het ontstaan van de Kamphuisen Siroopwafel, zie je in de fabriek de siroopwafelbakkers aan het werk, kun je in het hart van de oven kijken en zien hoe heden ten dage de siroopwafels worden gebakken. Daarna kan iedereen genieten van een ovenverse Kamphuisen Siroopwafel. Er is een actieve route die u vlak langs de oven voert en een kijkroute, speciaal geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.

Entreeticket

€9,95 p.p.

Bezoek Kamphuisen Siroopwafelfabriek incl. wafel, koffie/thee/ranja.

ca. 60 minuten. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Entreeticket Deluxe

€24,95 p.p.

Bezoek Kamphuisen Siroopwafelfabriek incl. wafel en koffie/thee/ranja. Een tweede consumptie met gebak, een fotomoment en een goodiebag.

ca. 60 minuten. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Koop je tickets