fbpx

Siroopwafelfabriek genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden Holland 2020

20 december 2019Siroopwafelfabriek

Hoera! Wij zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden Holland! De nominatie hadden we niet aan zien komen aangezien de gemeente Gouda onze siroopwafelfabriek heeft opgegeven, wat het eigenlijk extra leuk maakt voor ons. De uitreiking vindt plaats op 20 januari 2020 in de Goudse Schouwburg.

Wat houdt de nominatie in?

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt elk jaar uitgereikt aan 3 bedrijven binnen de volgende categorieën: MKB, Grootzakelijk en Detailhandel & horeca. De ondernemingen bevinden zich zoals de naam van de prijs al doet verklappen in de regio Midden Holland.

Daarnaast is de uitreiking meestal in de Goudse Schouwburg, waar een mooie avond wordt georganiseerd. Daar worden bedrijfsvideo’s getoond van de genomineerde bedrijven, die in samenwerking met de Ondernemersprijs worden gemaakt.

Ondernemersprijs Midden Holland

De jurering

De jury bestaat dit jaar in ieder geval uit juryvoorzitter Daniel Westerhuis en de bedrijven worden beoordeeld op:

  • Naleven van landelijk gestelde milieuvoorwaarden
  • Werken volgens lokaal gestelde vestiging- en vergunningsvoorwaarden
  • Voeren van een goed en sociaal personeelsbeleid
  • Inspireren van personeel en bieden van opleidingsmogelijkheden
  • Voeren van een opvallend marketingbeleid
  • Sociaal en maatschappelijk betrokken zijn in de vestigingsgemeente en/of daarbuiten
  • Voeren van een innovatief en toekomstgericht beleid
  • Creëren van opvallende middelen om klanten te binden
  • Vervullen van een ambassadeursfunctie voor de vestigingsgemeente
  • Is actief betrokken bij het thema toekomst bestendig ondernemen

Wij zijn erg trots om voor de Ondernemersprijs van 2020 in aanmerking te komen.

 

Waarom is de Siroopwafelfabriek genomineerd?

Tja, het was voor ons een grote verrassing dat we genomineerd zijn, maar we kunnen wel bedenken waarom. Onze Siroopwafel Experience werd eerder dit jaar al genomineerd voor leukste uitje van het jaar door de ANWB en wij doen ons best om een mooie beleving voor jong en oud neer te zetten. Daarnaast zijn wij zelf ook verslaafd aan de krakend verse Kamphuisen siroopwafels en zijn we nog niemand tegengekomen die ze niet lust.

De Siroopwafel Experience

Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld het perfecte uitje in de kerstvakantie, kun je bij de Siroopwafelfabriek terecht. Daar krijg je bij binnenkomst een heerlijke siroopwafel, waarna je de filmbeleving ervaart. Wij hebben de film zo ingesteld dat hij leuk en leerzaam is. We spelen de film bijvoorbeeld af op de muren van de filmruimte waardoor hij dynamisch is. Daarnaast duurt hij niet al te lang, maar leer je wel over de geschiedenis van de Kamphuisen siroopwafel.

Vervolgens is het zaak om de geheime doorgang naar de fabriek te vinden, waar iedereen mag meekijken, -helpen en vooral proeven. De laatste uitdaging is om de kluis met het geheime recept uit 1810 te kraken, maar als je goed oplet lukt dat vast.

Siroopwafels eten en schaatsen? Dat kan!

In december en januari kun je de Siroopwafel Experience combineren met een rondje op de Goudse IJsbaan. Wij bieden een speciaal combiticket aan waarmee je beide activiteiten kunt doen. Voor de Siroopwafel Experience moet je reserveren, maar bij de Goudse IJsbaan hoeft dit niet. Dan kun je de activiteiten bijvoorbeeld ook op twee verschillende dagen doen wanneer dit beter uitkomt.

De Siroopwafel Experience in huis

De film kunnen we je helaas niet opsturen, maar de Kamphuisen Siroopwafels gelukkig wel. Via onze shop bestel je een pakje siroopwafels in een leuke cadeauverpakking, of een pakje voor jezelf. Daarnaast maken wij kerstpakketten met bijvoorbeeld echte siroopwafellikeur. Benieuwd? Kom gerust eens onze siroopwafels proeven in onze winkel aan de markt van Gouda!