fbpx

Uitje kerstvakantie 2019? Kom naar de Siroopwafelfabriek!

27 november 2019Siroopwafelfabriek

De siroopwafelfabriek is een uitje voor het hele gezin. Wij doen ons best om voor iedereen een leuke ervaring te creëren en tot nu toe lukt dat goed. Wanneer je bij ons aankomt begin je direct met het allerbelangrijkste aspect: proeven. En wie vindt dat nou niet leuk? Daarnaast leer je door middel van een interactieve film hoe de Kamphuisen siroopwafel is bedacht in 1810 en daarna mag iedereen meekijken en meehelpen in onze fabriek!

Combineer je uitje in de kerstvakantie met schaatsen

Ook dit jaar kun je een combiticket bestellen via onze website. Met een combiticket creëer je een heel dagje uit voor het gezin of twee dagen, als je dat wil. Ten eerste kun je met je ticket natuurlijk bij ons in de fabriek de Siroopwafel Experience meemaken en vervolgens kun je ook nog naar de Goudse IJsbaan op de markt. Zo combineer je een gezond en een lekker uitje met elkaar en de siroopwafelfabriek en schaatsbaan zitten naast elkaar zodat je er gemakkelijk een dagje van maakt.

Daarnaast wacht je een lekkere attentie wanneer je in de kerstvakantie een kersttrui aantrekt of een kerstmuts opdoet naar onze Siroopwafel Experience.

Hoe werkt een combiticket?

Je kan je tickets nu al bestellen via onze website en die zijn geldig van 18 december tot 12 januari. Voor de Siroopwafel Experience moet wel gereserveerd worden aangezien we beperkte plek in onze fabriek hebben. Vervolgens kun je zelf kiezen wanneer je een rondje schaatst op de mooie Goudse IJsbaan rond het stadhuis. Als dat niet het ultieme kerstuitje van 2019 is, weten wij het ook niet meer.

Kerstuitje met het bedrijf

Het is zeker niet alleen voor kinderen leuk om onze Siroopwafel Experience te ervaren. Ook voor personeelsuitjes kun je bij de Siroopwafelfabriek terecht. Nu hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar daar komt een combiticket weer mooi van pas. Op die manier kan een gedeelte eerst schaatsen en een ander gedeelte beleeft hoe het eraan toe gaat in de Kamphuisen Siroopwafelfabriek.

Kerstpakket samenstellen

Naast uitjes waarbij je onze krakend verse siroopwafels proeft, zijn deze ook thuis te bestellen via onze shop. Ook zijn er verschillende gepersonaliseerde kerstpakketten beschikbaar. Wil jij een gepersonaliseerd kerstpakket met bijvoorbeeld siroopwafellikeur? Neem dan gerust contact met ons op.

Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en nog veel meer

Niet alleen in de kerstvakantie is het leuk om naar de Siroopwafelfabriek te komen. Eigenlijk is de Siroopwafel Experience ook voor zomaar een vrije middag leuk om te doen aangezien het geen dag vullend programma is en het centraal is gelegen op de markt van Gouda. Zo kun je naar de Siroopwafelfabriek om iets te vieren zoals een kinderfeestje, maar ook wanneer je zomaar iets leuks wil doen.

Genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland

De Siroopwafel Experience is genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland, en daar zijn wij enorm trots op. Ben je nog niet langs geweest? Kom dan gezellig een dagje proeven van onze heerlijke siroopwafels en kraak de kluis met het geheime recept. Daarmee is ons uitje dus niet alleen leuk tijdens de kerstvakantie, maar het hele jaar door een garantie voor een leuke ochtend of middag.

Wat maakt ons uitje zo leuk voor iedereen?

Bij de Siroopwafel Experience hebben we aan iedereen gedacht. Er zitten leerzame elementen in zoals de historie van de echte Kamphuisen Siroopwafel. Volwassenen vinden leerzame elementen meestal leuker dan kinderen. Daarom hebben wij het leerzame gedeelte van de Experience verwerkt in een film die we afspelen op de muren van de kamer. Op die manier ben je tijdens de film ook bezig en op die manier is het voor kinderen gemakkelijker hun aandacht erbij te houden.

Daarna mag iedereen de fabriek in. Tenminste, als je de ingang weet te vinden. Eenmaal in de fabriek begint het meehelpen en proeven van de geschikte siroop. Wij zijn nog niemand tegengekomen die het proeven niet leuk vond, daar is al die zoetigheid veel te lekker voor.

Uiteindelijk krijg je de kans om de kluis te kraken met daarin het geheime recept. Dat lukt vast als je goed hebt opgelet… Zo komt het dat ons uitje leuk is voor jong en oud. Het is leuk en leerzaam waardoor iedereen zijn aandacht erbij kan houden en een leuke middag heeft.