fbpx

Winactie: schaatsen op de Goudse IJsbaan

17 december 2018J Anker

Schaatsen en siroopwafels. Wat een heerlijke combinatie en het kan alleen in Gouda! Van 19 december t/m 13 januari kan je voor de deur van de Siroopwafelfabriek ‘een rondje stadhuis’ schaatsen! Als trotse sponsor mogen we 20 vrijkaarten weggeven. Boek nu je tickets voor de Siroopwafelfabriek. En wie weet schaats jij gratis een prachtig rondje Gouda.

Win kaarten voor de Goudse IJsbaan bij aankoop van tickets voor de Siroopwafelfabriek. We geven 10 maal 2 vrijkaarten weg aan snelle beslissers!

Meedoen met de winactie?
Ben je van plan om een bezoek te brengen aan de Siroopwafelfabriek? Koop dan nu je tickets online, kies een datum tussen 19 december en 13 januari en maak kans op gratis kaarten voor de Goudse IJsbaan!

Stuur een e-mail met de bevestiging van de aankoop van jouw tickets naar info@siroopwafelfabriek o.v.v. winactie. Je dingt dan mee naar een van de 10 prijzen van 2 vrijkaarten. Voor de eerste 10 inzenders liggen er 2 vrijkaarten klaar.

De Goudse IJsbaan
De Goudse IJsbaan is geopend van 19 december t/m 13 januari. In het hart van Gouda schaats je een uniek rondje rondom het oude stadhuis. Geniet van het uitzicht op de grote kerstboom, het gezellige marktplein en de mooie monumentale panden. Combineer de ijsbaan met een bezoek aan de Siroopwafelfabriek om op te warmen! Een dagje naar Gouda is leuk voor de hele familie!

Actievoorwaarden

  • De eerste tien mensen die de bevestiging van hun tickets mailen krijgen 2 vrijkaarten voor de Goudse IJsbaan.
  • Vrijkaarten liggen op naam klaar bij de Siroopwafelfabriek, ze worden niet thuisgestuurd.
  • Alleen tickets voor een bezoek tussen 19-12-2018 en 13-01-2019 komen in aanmerking (openingstijden IJsbaan).
  • Een vrijkaart geeft recht op gratis entree tot de Goudse IJsbaan én schaatshuur, t.w.v. 7,50 p.p.
  • Medewerkers van de Siroopwafelfabriek zijn uitgesloten van deelname.

 

MAAK KANS OP GRATIS VRIJKAARTEN VOOR DE GOUDSE IJSBAAN. KOOP TICKETS TUSSEN 19 DECEMBER EN 13 JANUARI.