fbpx

Het leukste uitje van Gouda is weer open

28 augustus 2020Siroopwafelfabriek

Hoera! De Siroopwafelfabriek is weer open na de coronasluiting. De bakkers van het leukste én lekkerste uitje van Gouda staan te popelen om jou weer te zien in hun bakkerij. Misschien vind je het even wennen om een rondleiding te volgen op 1,5 meter afstand. Geen zorgen, je hoeft niets te missen: je mag nog steeds in het hart van de oven kijken om te zien hoe de karamelsiroop smelt en hoe zo de overheerlijke Kamphuisen siroopwafel ontstaat.

Sinds 1 juni is de Siroopwafel Experience weer open

Zodra het kon, zijn wij weer begonnen met het aanbieden van de Siroopwafel Experience! Ontdek hoe de siroopwafels al sinds 1810 gebakken worden en kraak de kluis om het geheime recept voor deze Goudse lekkernij in handen te krijgen. De interactieve rondleiding is een leerzame én smaakvolle belevenis voor jong en oud. Vooral het proeven van de karamelsiroop is voor iedereen die langskomt een ware traktatie. Bij het idee alleen al beginnen we te watertanden!

Regen of zonneschijn, bij ons zit je altijd goed

Of het nu herfstachtig wordt of gaat nazomeren, bij de Siroopwafelfabriek zit je altijd goed. Door onze airco waait er binnen een verfrissend briesje, maar de warme oven en onze altijd vrolijke rondleiders zorgen ervoor dat het zonnetje in de fabriek altijd schijnt. In luilekkerland waan je je sowieso, want de zoete geur die je tegemoet zweeft als je binnenkomt is onweerstaanbaar. Je neus leidt je zonder moeite door de fabriek heen naar ons restaurant, waar je kunt nagenieten met onze lunchkaart. Of misschien toch nóg zo’n siroopwafel… Wij weten het wel!

Praktische informatie en coronamaatregelen

In maart 2020 waren wij helaas gedwongen de Siroopwafelfabriek tijdelijk te sluiten voor publiek. Je begrijpt ons vast als we zeggen dat we een gat in de lucht sprongen toen we hoorden dat we weer open mochten! Onze rondleiders kunnen niet wachten om je te ontvangen en je mee te nemen in de wondere wereld van onze wafels.

Wel moeten we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. Elke groep die een rondleiding krijgt, is maximaal 8 personen groot. Als de gasten niet uit hetzelfde huishouden komen, houden ze 1,5 meter afstand van elkaar. Door je aan de richtlijnen te houden, zorgen we er samen voor dat de Siroopwafelfabriek open kan blijven en een plezierig uitje voor iedereen kan zijn. Koop nu je tickets, dan zien we je gauw en smul je binnenkort van een echte Kamphuisen siroopwafel!