fbpx

Vier tweede paasdag bij de Siroopwafelfabriek

19 april 2019Siroopwafelfabriek

Pasen is de ideale feestdag voor een uitje met de hele familie. En waar kun je dat uitje beter vieren dan bij de Siroopwafelfabriek in het hartje van Gouda?

Rondleiding door de Siroopwafelfabriek

Wij verzorgen een rondleiding door de fabriek waarbij je eerst een film te zien krijgt over de historie van Kamphuisen siroopwafels. De film is erg leerzaam aangezien het bakken van siroopwafels een van de oudste ambachten is. De film is zodanig gemaakt dat jong en oud er beide van genieten en leren! Na de film ga je mee door de fabriek waarbij uiteraard geproefd wordt van de heerlijke siroopwafels…

Ontrafel het geheime recept

Naast een rondleiding is het de bedoeling dat het geheime siroopwafel recept wordt gekraakt. Daarvoor moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd waardoor je uiteindelijk het recept bemachtigt, mits je de kluis open krijgt…

Ook op maandag geopend

Vanaf maandag tweede paasdag, is de Siroopwafelfabriek elke maandag geopend voor de Siroopwafelexperience, zodat nog meer mensen kunnen proeven van onze heerlijke Kamphuisen siroopwafels en leren over de historie van de echte Goudse siroopwafels.

Reserveer snel!

Lijkt het jou leuk om de Siroopwafel experience te ervaren? Reserveer dan nu je tickets via onze website of bel gerust voor vragen. Tot snel!