fbpx

Origineel relatiegeschenk nodig? Tip: heerlijke Goudse siroopwafels

3 november 2023Siroopwafelfabriek

De koude wintermaanden kom er langzaam weer aan. Dat betekent knus op de bank, gezelligheid met familie en lekkere geurkaarsjes op tafel. Onze bakkers zouden het liefst een geurkaarsje met siroopwafelgeur in huis hebben, zodat ze heel de dag omringd zijn door heerlijke geuren. Het einde van het jaar staat vaak ook symbool voor cadeaus en relatiegeschenken, ook onder collega’s. Tussen alle kerstborrels en nieuwjaarsrecepties door hebben werknemers genoeg momenten om samen stil te staan op het afgelopen jaar. Gebruik jij zulke gelegenheden ook om je werknemers of (zaken)relaties eens hartelijk te bedanken voor het afgelopen jaar? Geef dat bedankje dan eens een lekkere bijsmaak met een origineel relatiegeschenk: overheerlijke Kamphuisen siroopwafels!

Siroopwafels als smakelijk relatiegeschenk

Siroopwafels zijn het perfecte relatiegeschenk dat gegarandeerd in de smaak valt bij je werknemers en zakenrelaties. Want wat is er nou fijner dan op een winterachtige avond wegkruipen op de bank met een siroopwafel in de ene hand en een kop thee in de andere? Er is niet een knussere óf lekkerdere combinatie te bedenken dan dit!

Natuurlijk wordt er wel vaker eten gegeven als relatiegeschenk of in het klassieke kerstpakket. Maar dat zijn vaak flessen wijn of luxe nootjes. Wil je dit jaar iets origineels geven om je waardering te laten zien aan je werknemers of relaties? Een cadeau waarvan je zeker weet dat iedereen het lust? Dan zijn de Kamphuisen siroopwafels precies wat je zoekt. Voor expats of buitenlandse relaties zijn siroopwafels extra leuk, omdat ze zo typisch Hollands zijn. De Kamphuisen siroopwafels vind je namelijk nergens anders in de wereld dan in de Siroopwafelfabriek in Gouda!

Een lekkernij in een vrolijk jasje

Wij hebben twee soorten geschenkverpakkingen beschikbaar in onze online shop. Deze soorten kun je eenvoudig in een voordeelverpakking bestellen. Wel zo handig!

Ten eerste bieden wij onze siroopwafels aan in luxe cadeaukokers. In één vrolijke koker zitten 15 wafels in folie verpakt en in één voordeelverpakking zitten zes kokers. In totaal wel 90 overheerlijke siroopwafels dus! Niet allemaal zelf opsmikkelen, hè…!

Daarnaast kun je ook een verpakking met 12 cadeaudoosjes bestellen. In één cadeaudoosje zitten 10 wafels in folie. Dat zijn maar liefst 120 siroopwafels om weg te geven. Die zijn vast binnen één avond op, vermoeden wij.

Als je op zoek bent naar kleinere hoeveelheden kan je ook losse cadeaudoosjes bestellen. Deze koop je per stuk en bevat 10 versgebakken siroopwafels. Ook lekker om de rest van het jaar door te bestellen dus.

Liever een actieve cadeau? Met de cadeauvoucher geef je de ontvanger een entree tot de interactieve Kamphuisen Siroopwafeltour. Je kan dit zelfs uitbreiden tot een familieticket, waardoor diegene tot vier personen kunt meenemen, als een ervan maar onder de 16 jaar oud is.

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Zoek je een relatiegeschenk met een persoonlijk smaakje? Ook dan kun je bij ons terecht. We bespreken graag met jou wat je wensen zijn en welke mogelijkheden wij bieden om een persoonlijke touch toe te voegen aan de siroopwafel(verpakkingen). Het enige waar je echt niets aan kunt veranderen, is het recept. Onze siroopwafelbakkers zijn té trots op het geheime recept. Maar zeg nou zelf: je zou wel gek zijn als je iets aan onze Kamphuisen siroopwafels wilt veranderen. Want lekkerder kunnen ze namelijk niet worden!

Bestel nu online je relatiegeschenk

Onze siroopwafelbakkers zijn de hele week druk bezig om de cadeaukokers en -doosjes te vullen met onweerstaanbare siroopwafels. Je kunt eenvoudig in onze online shop de geschenkverpakking van jouw keuze bestellen. Je kunt natuurlijk ook nog een pakje extra voor jezelf aan het winkelwagentje toevoegen.

Wil je in grote hoeveelheden geschenkverpakkingen bestellen? Neem dan graag contact met ons op, zodat we zeker weten dat de siroopwafels en hun vrolijke verpakkingen op tijd geleverd kunnen worden. Vertel je werknemers maar dat ze alvast kunnen gaan watertanden!