Origineel relatiegeschenk nodig? Tip: heerlijke Goudse siroopwafels

3 november 2020Siroopwafelfabriek

De koude wintermaanden zitten er weer aan te komen. Dat betekent knus op de bank, gezelligheid met familie en lekkere geurkaarsjes op tafel. Onze bakkers zouden het liefst een geurkaarsje met siroopwafelgeur in huis hebben, dat snap je! Maar de eindejaarsperiode luidt ook extra collegialiteit in. Kerstborrels en nieuwjaarsrecepties, werknemers hebben het er maar druk mee. Gebruik jij zulke gelegenheden ook om je werknemers of (zaken)relaties eens hartelijk te bedanken voor het afgelopen jaar? Geef dat bedankje dan eens een lekkere bijsmaak met een origineel relatiegeschenk: overheerlijke Kamphuisen siroopwafels!

Siroopwafels als smakelijk relatiegeschenk

Siroopwafels zijn het perfecte relatiegeschenk dat gegarandeerd in de smaak valt bij je werknemers en zakenrelaties. Want wat is er nou fijner dan op een winterachtige avond wegkruipen op de bank met een siroopwafel in de ene hand en een kop thee in de andere? Wij kunnen ook niets bedenken dat knusser is!

Natuurlijk wordt er wel vaker eten gegeven als relatiegeschenk of in het klassieke kerstpakket. Maar dat zijn toch vaak flessen wijn en luxe nootjes. Wil je dit jaar iets origineels geven om je waardering te laten zien aan je werknemers of relaties? Dan zijn siroopwafels precies wat je zoekt. Voor expats of buitenlandse relaties zijn siroopwafels extra leuk, omdat ze zo typisch Hollands zijn. De Kamphuisen siroopwafels vind je namelijk nergens anders in de wereld dan in de Siroopwafelfabriek in Gouda!

Een lekkernij in een vrolijk jasje

Wij hebben twee soorten geschenkverpakkingen beschikbaar in onze online shop. Deze soorten kun je eenvoudig in een voordeelverpakking bestellen. Wel zo handig!

Ten eerste bieden wij onze siroopwafels aan in luxe cadeaukokers. In één vrolijke koker zitten 15 wafels in folie verpakt en in één voordeelverpakking zitten zes kokers. In totaal wel 90 overheerlijke siroopwafels dus! Niet allemaal zelf opsmikkelen, hè…!

Daarnaast kun je ook een verpakking met 12 cadeaudoosjes bestellen. In één cadeaudoosje zitten 10 wafels in folie. Even rekenen… dat zijn wel 120 siroopwafels om weg te geven. Die zijn vast binnen één avond op, vermoeden wij.

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Zoek je een relatiegeschenk met een persoonlijk smaakje? Ook dan kun je bij ons terecht. We bespreken graag met jou wat je wensen zijn en welke mogelijkheden wij bieden om een persoonlijke touch toe te voegen aan de siroopwafel(verpakkingen). Het enige waar je echt niets aan kunt veranderen, is de smaak van de siroopwafels. Onze siroopwafelbakkers zijn té trots op het geheime recept. Maar zeg nou zelf: je zou wel gek zijn als je de Kamphuisen siroopwafels minder lekker zou willen maken. Want lekkerder kunnen ze namelijk niet worden!

Bestel nu online je relatiegeschenk

Onze siroopwafelbakkers zijn de hele week druk bezig om de cadeaukokers en -doosjes te vullen met onweerstaanbare siroopwafels. Je kunt eenvoudig in onze online shop de geschenkverpakking van jouw keuze bestellen. Je kunt natuurlijk ook nog een pakje extra voor jezelf aan het winkelwagentje toevoegen. Of twee, of drie…

Wil je (erg) veel geschenkverpakkingen bestellen? Neem dan graag contact met ons op, zodat we zeker weten dat de siroopwafels en hun vrolijke verpakkingen op tijd geleverd kunnen worden. Vertel je werknemers maar dat ze alvast kunnen gaan watertanden!