fbpx

Met jouw club naar de Siroopwafelfabriek?

11 oktober 2018J Anker

Wat is nou leuker dan met een groep mensen iets nieuws ontdekken? De Siroopwafelfabriek is pas sinds dit jaar open voor publiek en de experience is een leuke belevenis voor jong en oud. Dus kom vooral met jouw groep! De Siroopwafelfabriek is centraal gelegen in het land, in hartje Gouda.

De afgelopen maanden hebben wij al veel groepen mogen verwelkomen. Vriendenclubs, families, afdelingen van bedrijven, scholen, zakelijke relaties uit het buitenland? Voor onze siroopwafelbakkers maakt het niet uit! Zij verwelkomen iedereen met open armen en leggen hun mooie vak graag aan jou uit.

Groepskorting

Vanaf 15 personen is groepskorting mogelijk en bieden we extra mogelijkheden zoals een zoete proeverij met Siroopwafelgebak en stroopwafellikeur, of een hartige bakkersborrel. De Siroopwafelfabriek is verrassende locatie om in een andere setting bij te praten of om de dingen eens anders te bekijken!

Om voor een groep te boeken neem je direct contact op met de Siroopwafelfabriek via 0182-639987 of stuur ons een mailtje op info@siroopwafelfabriek.nl. Wij denken graag mee over programma’s op maat.

Heleen en Wendy verzorgen de boekingen en voorzien je graag van extra tips om het verblijf in Gouda tot een succes te maken.

Graag tot ziens in de Siroopwafelfabriek!