fbpx

Kom proeven in de voorjaarsvakantie!

7 februari 2019J Anker

Al ruim 200 jaar worden de siroopwafels van Kamphuisen in Gouda gemaakt. Kom naar de Siroopwafel Experience in hartje Gouda en ontdek zelf hoe deze Goudse lekkernij gemaakt wordt. In de voorjaarsvakantie organiseert de Siroopwafelfabriek speciale kinderactiviteiten op:

  • woensdag 27 februari 14:00-17:00 uur
  • vrijdag 1 maart 10:00-13:00 uur

Voor de kinderactiviteiten hoeft niets extra’s ter plaatse betaald te worden. Wel moet je in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Er zijn beperkt kaarten verkrijgbaar voor deze tijden, dus wees er snel bij! Boek de speciale ‘Kinderactiviteit tickets’ alvast online. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Kan je niet in de voorjaarsvakantie? Geen nood! Elke eerste woensdag van de maand, m.u.v. juli en augustus, is het kindermiddag bij de Siroopwafelfabriek.

Op deze ochtenden of middagen start er elk half uur een tour door de fabriek met extra activiteiten voor kinderen. Wat denk je van het versieren van je eigen bakmuts, een leuke speurtocht door de fabriek en het versieren van een siroopwafel?

De hele familie ontdekt spelenderwijs het verhaal achter Kamphuisen als ze door de wondere wereld van de bakkerijfabriek stappen. Ouders en grootouders kunnen natuurlijk meedoen aan alle activiteiten en aansluitend op adem komen op ons gezellige siroopwafelterras in de fabriek, waar we goede koffie serveren en een lekker puntje siroopwafelgebak!

Zien we jou in de vakantie bij de Siroopwafelfabriek? Kom en maak mee!