fbpx

Kom in de kerstvakantie naar de Siroopwafelfabriek

6 november 2018J Anker

Al ruim 200 jaar worden de siroopwafels van Kamphuisen in Gouda gemaakt. Kom naar de Siroopwafel Experience in hartje Gouda en ontdek zelf hoe deze Goudse lekkernij gemaakt wordt. In de kerstvakantie organiseert de Siroopwafelfabriek speciale kinderactiviteiten op:

  • donderdag 27 december 14:00-17:00 uur
  • vrijdag 28 december 10:00-13:00 uur
  • woensdag 2 januari 14:00-17:00 uur
  • vrijdag 4 januari 10:00-13:00 uur

Voor de kerstactiviteiten hoeft niets extra’s ter plaatse betaald te worden. Wel moet je in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Er zijn beperkt kaarten verkrijgbaar voor deze tijden, dus wees er snel bij! Boek de speciale ‘Kerstactiviteit tickets’ alvast online. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Op deze ochtenden of middagen start er elk half uur een tour door de fabriek met extra activiteiten voor kinderen. Wat denk je van het versieren van je eigen bakmuts, een leuke speurtocht door de fabriek en het versieren van een siroopwafel?

De hele familie ontdekt spelenderwijs het verhaal achter Kamphuisen als ze door de wondere wereld van de bakkerijfabriek stappen. Ouders en grootouders kunnen natuurlijk meedoen aan alle activiteiten en aansluitend op adem komen op ons gezellige siroopwafelterras in de fabriek, waar we goede koffie serveren en een lekker puntje siroopwafelgebak!

Zien we jou in de kerstvakantie bij de Siroopwafelfabriek? Kom en maak mee!