Kiwi toetje met Kamphuisen stroopwafels

29 oktober 2018J Anker

Een bezoek aan de Siroopwafelfabriek levert vaak creatieve ideeën op! Zo stuurde Kim de Zoete ons na haar bezoek dit recept toe. Zij maakte een heerlijk najaarstoetje met lekker veel vitamine C. De zoete koekkruimels van Kamphuisen maken het helemaal af. We hopen dat je er ook van gaat genieten!

Ingrediënten:

  • 4 kiwi’s
  • 250 ml slagroom
  • 200 gram Griekse yoghurt of 200 gram vanille yoghurt
  • 2 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels kokos
  • Kamphuisen koekkruimels van de Siroopwafelfabriek

Schil de kiwi en bewaar 4 schijfjes kiwi voor de garnering. Doe de kiwi’s in de keukenmachine en maal deze fijn voor een kiwipuree. Klop de slagroom met de suiker stijf en roer daarna de Griekse yoghurt en de kokos door de slagroom. Verdeel de kiwipuree over de glaasjes en doe de kokosroom er overheen verdelen. Garneer met Kamphuisen koekkruimels en een schijfje kiwi.

Bron: Kim de Zoete