Een bezoek aan de Siroopwafelfabriek levert vaak creatieve ideeën op! Zo stuurde een van onze bezoekers ons na haar bezoek dit recept toe. Zij maakte een heerlijk toetje met lekker veel vitamine C. De zoete koekkruimels van Kamphuisen maken het helemaal af. We hopen dat je er ook van gaat genieten!
Ingrediënten:
- 4 kiwi’s
- 250 ml slagroom
- 200 gram Griekse yoghurt of 200 gram vanille yoghurt
- 2 eetlepels suiker
- 4 eetlepels kokos
- Kamphuisen koekkruimels van de Siroopwafelfabriek
Schil de kiwi en bewaar 4 schijfjes kiwi voor de garnering. Doe de kiwi’s in de keukenmachine en maal deze fijn voor een kiwipuree. Klop de slagroom met de suiker stijf en roer daarna de Griekse yoghurt en de kokos door de slagroom. Verdeel de kiwipuree over de glaasjes en verdeel de kokosroom er overheen. Garneer met Kamphuisen koekkruimels en een schijfje kiwi.
Bron: Kim de Zoete