fbpx

Het leukste uitje voor het gezin van de herfstvakantie

16 oktober 2019Siroopwafelfabriek

De herfstvakantie staat voor de deur en dan kan het soms lastig zijn om een leuke planning te maken voor jong en oud. Zeker met het regenachtige weer van de afgelopen weken vallen er een hoop leuke activiteiten af. Een uitje dat wel leuk is voor jong en oud, is de Siroopwafel Experience bij de siroopwafelfabriek. Waarom? Dat lees je hier.

Ideale locatie in Gouda

Een groot voordeel van een uitje in Gouda is dat het erg makkelijk te bereiken is. Gouda heeft een centrale ligging waardoor je de Siroopwafel Experience gemakkelijk als familie-uitje kunt voorstellen. Daarvoor hebben wij zelfs een speciaal familieticket. Daarnaast bevindt de Siroopwafelfabriek zelf, zich aan het marktplein van Gouda, wat ongeveer 10 minuten lopen is vanaf het Centraal Station van Gouda. Om al die redenen heeft de Siroopwafel experience de perfecte ligging voor een uitje met het gezin, of de hele familie.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan bestel je via onze online shop gemakkelijk siroopwafels voor thuis.

Snoepen en proeven

Het is vakantie, dus dan mag het wel een keertje; de hele middag snoepen van onze heerlijke siroopwafels met knapperige koeken en heerlijke siroop. Bij binnenkomst krijg je van ons als een verse siroopwafel en vervolgens mag je tijdens de gehele Siroopwafel Experience blijven proeven van de elementen die onze authentieke siroopwafel maken. Tijdens het bestellen van je ticket kun je ervoor kiezen om na afloop een taartje te eten in de fabriek. Uiteraard is dat een echt siroopwafeltaartje waar iedereen zijn vingers bij aflikt.

Er moet gewerkt worden…

Naast proeven en snoepen van de Kamphuisen siroopwafel, moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden om die siroopwafels te maken. Als je de geheime ingang naar de fabriek kan vinden kun je met eigen ogen zien hoe de koeken en siroop al jaren volgens geheim recept gemaakt worden. Wil je ons een handje helpen bij het maken van de Kamphuisen siroopwafels? Graag! Zo kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens het kneden van deeg op een wel heel bijzondere machine.

En ook geleerd (yay!)

Leren klinkt natuurlijk meer als iets wat volwassenen aanspreekt, maar in de Siroopwafelfabriek zorgen we ervoor dat we een unieke filmbeleving creëren waarbij de historie van de Kamphuisen siroopwafel verteld wordt door Pieter Willem Kamphuizen. Op een interactieve manier leer je hoe hij in 1810 zijn geheime recept bedacht. Voor de film wordt de hele ruimte gebruikt en het is van belang dat je goed oplet…

Het leukste gezinsuitje van 2019!

Alle elementen worden samengevoegd in het kraken van de kluis met het geheime recept van de lekkerste siroopwafel. Dat lukt natuurlijk alleen als je goed hebt opgelet. Alles samen zorgt ervoor dat de Siroopwafel Experience door de ANWB is genomineerd als leukste uitje van Nederland in 2019 en daar zijn wij mega trots op. Ben jij al eens langs geweest en vond jij ons uitje ook zo leuk? Stem dan via deze link op de Siroopwafel Experience als leukste uitje van 2019, of kom het zelf ervaren als leukste uitje voor het gezin deze herfstvakantie.