fbpx

Het leukste uitje van Gouda bestaat 1 jaar!

11 februari 2019J Anker

Het is feest op de Markt in Gouda, want de Kamphuisen Siroopwafel experience is op 1 maart a.s. alweer een jaar open. En dat vieren we! Daarom hebben we niet één, maar twee leuke winacties. Wat moet je doen om kans te maken?

Het was een jaar vol vriendengroepen, kinderfeestjes, familieuitjes en andere gezellige groepen die de Siroopwafel Experience in Gouda kwamen bezoeken. Niet zo gek, want een bezoekje aan de bakkerijfabriek is leuk voor het hele gezin én is enorm kindvriendelijk. Zo hebben we ruim 2000 rondleidingen gegeven door de siroopwafelbakkerij en hebben we, hou je vast, 10.000 siroopwafels uitgedeeld om te proeven!

Winactie wafelpakket

Wie jarig is, trakteert! Als bezoeker aan de Siroopwafel Experience maak je kans op één van de drie heerlijke wafelpakketten! Het enige wat je hoeft te doen, is jouw leukste foto uit de fabriek met ons delen via social media of info@siroopwafelfabriek.nl.

Binnenactiviteit voor jong en oud

Ben je nog niet in de experience geweest en ben je wel ontzettend benieuwd naar onze krokante stroopwafels? Kom dan snel naar Gouda. Zodra je binnenstapt in de bakkerijfabriek komt de lekkere, zoete geur van versgebakken stroopwafels je al tegemoet. Ontdek de historie en ervaar zelf hoe het lekkerste koekje van Gouda gemaakt wordt.

Win kaartjes voor het leukste uitje in het Groene Hart

Lijkt het je wat om kaarten te winnen voor de Siroopwafel Experience? Deel dan jouw ultieme stroopwafelverhaal. Vertel bijvoorbeeld wat stroopwafels voor jou betekenen of waarom je de siroopwafels van Kamphuisen zo lekker vindt. Wie weet win jij maar liefst vier toegangskaartjes zodat je samen met je hele gezin, vriendengroep of collega’s kunt ontdekken hoe Gouda’s lekkerste stroopwafels gemaakt worden.

Stuur je inzending naar info@siroopwafelfabriek.nl en hou je mailbox goed in de gaten. Op 1 maart 2019 maken we de winnaar bekend.

Dus zoek je nog een gezellig uitje in Gouda dat leuk is voor de hele familie? Doe mee aan onze winactie en wie weet zien we je binnenkort in de Kamphuisen Siroopwafel Experience.