fbpx

Goudse IJsbaan en Siroopwafel Experience meemaken? Dat kan!

22 oktober 2019Siroopwafelfabriek

 

De schaatsbaan is elk jaar een spektakel waar veel mensen van genieten (waaronder wijzelf). Daarom heeft de Siroopwafelfabriek iets leuks voor je. Een combiticket voor de Goudse ijsbaan en de Siroopwafel Experience! De tickets kun je nu al bestellen en zijn geldig vanaf 18 december 2019.

Siroopwafel Experience

De Siroopwafel Experience zorgt ervoor dat leuk, leerzaam en lekker worden gecombineerd. Dat maakt het een leuk uitje voor jong en oud, net als de Goudse ijsbaan. Eerst krijg je een film te zien over de historie van de echte Kamphuisen Siroopwafel waarbij de gehele ruimte wordt ingezet. Vervolgens vind je de geheime deur naar de fabriek waar je mag helpen als koekenbakker en nog belangrijker… je proeft voor ons of de siroopwafels wel naar behoren smaken. Uiteindelijk kraak je zelfs de kluis met het geheime recept van de Kamphuisen siroopwafel.

IJsbaan Gouda

De Goudse ijsbaan bestaat al zo lang wij ons kunnen herinneren en ook in 2019 wordt de Goudse ijsbaan rondom het stadhuis een feestelijke bedoeling. Nadat je hebt genoten van de heerlijke siroopkoeken kan je al je energie kwijt op de ijsbaan. Of andersom natuurlijk, want schaatsen maakt hongerig.

Markt Gouda

Of je nu eerst onze Siroopwafel Experience wil ervaren, of liever je trek opwekt met een rondje op de Goudse ijsbaan, het kan allemaal met een combiticket. Ideaal als je bijvoorbeeld in de kerstvakantie een uitje voor het hele gezin wil doen. Daarnaast zijn beide activiteiten te vinden op de markt in Gouda waardoor de locatie ideaal is. Je stapt uit de deur van de siroopwafelfabriek en je staat op het marktplein waar de ijsbaan ligt. Daarnaast is het centrum goed bereikbaar met het OV en de auto.

Hoe koop ik een combiticket?

Op onze ticketpagina kun je nu al je combitickets bestellen! Je selecteert een tijd en een dag vanaf 18 december, en vervolgens kun je een aantal tickets bestellen via onze site. Wees er snel bij want op is op omdat wij de Siroopwafel Experience voor iedereen zo leuk mogelijk willen maken is er namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar in onze fabriek. Thuis proeven van onze siroopwafels kan uiteraard ook door ze te bestellen via onze shop.

Hoe ziet mijn ticket eruit?

Wanneer je een combiticket hebt bemachtigd, ziet deze eruit zoals hieronder. Je mag dus tussen de beschikbare datums zelf bepalen wanneer je een rondje op de Goudse IJsbaan maakt, maar moet in onze Siroopwafelfabriek wel op afspraak komen zodat onze koekenbakkers zich kunnen voorbereiden. Heb je nog vragen over de combitickets? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Tot snel!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Combiticket-kamphuisen-1-725x1024.jpg