fbpx

Genomineerd voor leukste uitje van Nederland door de ANWB

13 september 2019Siroopwafelfabriek

Hoera! Stiekem wisten wij natuurlijk al dat we het leukste uitje zijn, maar de Siroopwafel Experience is genomineerd als leukste uitje van Nederland! Elk jaar nomineren 4,5 miljoen ANWB-leden de leukste uitjes en daarom zijn wij enorm trots op onze nominatie. Help jij ons winnen? Stem dan hier op ons!

Leukste uitje van Nederland

De ANWB verdeelt de uitjes in drie categorieën:

  • Het favoriete landelijke uitje
  • Het favoriete provinciale uitje
  • Het favoriete uitje over de grens

Wij zijn dus niet alleen het leukste uitje van Gouda, maar zelfs genomineerd als het leukste uitje van Nederland.

Wat maakt ons nou zo leuk?

Ben jij al bij ons langs geweest? Wat de Siroopwafel Experience onderscheidt van de andere uitjes is dat we een unieke filmbeleving creëren waarmee je op een leuke manier een stukje van de historie van de Kamphuisen siroopwafel meekrijgt en vervolgens mag je een handje meehelpen in de fabriek. Het uiteindelijke doel van de middag is om de kluis te kraken waar het geheime recept van de siroopwafel in bewaard ligt.

Die factoren samen zorgen ervoor dat wij voor jong en oud een leuke beleving creëren. Een echt uitje voor het gezin. Of misschien zijn we alleen maar genomineerd omdat je bij ons de hele middag heerlijke siroopwafels mag proeven…

Help ons het leukste uitje van Nederland worden!

Of het nou aan de overheerlijke siroopwafels ligt of aan de beleving die wij creëren, wij zijn genomineerd en dat is ontzettend leuk. Nu hebben we jouw hulp nodig om de daadwerkelijke prijs in de wacht te slepen! Stem daarom op de Siroopwafel Experience als leukste uitje van Nederland. Stemmen kan tot en met 3 november 2019.

Kom bij ons langs

Ben je nog niet in onze Siroopwafelfabriek geweest? Haal dan je tickets en kom zelf proeven en beleven hoe de Siroopwafel Experience is. Ook als je geen tijd hebt om langs te komen kun je de beleving in huis halen door onze knapperige koeken te bestellen.