fbpx

De Siroopwafelfabriek verwelkomt haar 4000ste bezoeker!

28 juni 2018J Anker

Deze week verwelkomde de Siroopwafelfabriek in Gouda haar 4000ste bezoeker! Tijdens de experience werd de 4000ste bezoeker verrast met een fotomoment voor de winkel samen met siroopwafelbakker Robbert. De gelukkige winnares kreeg bovendien een grote geschenkverpakking Kamphuisen siroopwafels mee naar huis. Waar komt ze vandaan, wat vindt ze van de Kamphuisen Siroopwafelfabriek en: hoe smaken de siroopwafels?

Robbert is blij dat de bakkerijfabriek nu al haar 4000ste bezoeker trekt: “We zijn nog maar tien weken open!”, vertelt hij trots. Als locatiemanager vindt hij het zijn belangrijkste taak om te zorgen dat bezoekers het naar hun zin hebben.
 

Vanuit Duiven naar Gouda

Tijd om de winnares te verrassen tijdens de experience, waar ze nog nietsvermoedend aan meedoet. Nadat ze van de eerste verbazing bekomen is, vertelt ze dat ze speciaal voor de Kamphuisen siroopwafel experience samen met haar moeder vanuit Duiven naar Gouda gekomen is. Beide dames zijn gek op stroopwafels en zochten al sinds 2012 naar een leuke plek om eens te ontdekken hoe die lekkere koeken toch gemaakt worden. Met een beetje mazzel kon ze vorige week twee kaartjes voor een rondleiding door de Kamphuisen siroopwafelfabriek op de kop tikken. Toen ze werd aangesproken met het bericht dat ze gewonnen had, reageerde ze stomverbaasd: “Maar ik win nooit wat!”. Daar kwam deze week dus verandering in. Onder het genot van een drankje vertelde ze enthousiast over de experience: “Het ziet er hierbinnen prachtig uit, het heeft echt sfeer en het is super om eens te zien hoe de wafels gemaakt worden!”. “En de siroopwafels smaken heerlijk”, vult haar moeder aan. “Ze zijn wat knapperiger en dunner dan andere stroopwafels, erg lekker!”

De Kamphuisen Siroopwafel experience beleven

De dames kwamen voor een gezellig moeder-dochter dagje naar Gouda: “De experience is hartstikke leuk om als moeder-dochter uitje te doen, maar ik kan me voorstellen dat het ook heel leuk is om de bakkerijfabriek bijvoorbeeld nog een keertje met een groepje vriendinnen te bezoeken. Gouda is zo’n leuke stad, dus je kunt er nog veel meer omheen plannen.”

De dames waren zelfs zo enthousiast dat ze opperden dat de siroopwafelexperience ook maar naar de omgeving van Arnhem moest komen. Robbert: “De authenticiteit van de Kamphuisen siroopwafel vind ik mooi. Als je ergens in Nederland deze wafel eet, komt hij hier uit de bakkerijfabriek. Leuk toch, dat je nu weet hoe dit gemaakt wordt?”

Tickets voor een bezoek aan de Siroopwafelfabriek in Gouda koopt u online siroopwafelfabriek.nl/tickets of direct aan de kassa. De Siroopwafelfabriek is elke week geopend, dinsdag tot en met zaterdag 10:00-18:00 uur.

“Het ziet er hierbinnen prachtig uit, het heeft echt sfeer en het is super om eens te zien hoe de wafels gemaakt worden!”