Werken bij de Siroopwafelfabriek

Gezocht: schoonmaker m/v

Kraakverse wafels vragen om een kraakheldere bakkerij!

Voor de Siroopwafelfabriek zoeken wij een vaste schoonmaker. In het centrum van Gouda – in onze kleinschalige fabriek – produceren wij de Kamphuisen Siroopwafel. Dit doen we volgens het oudste siroopwafelrecept van Gouda. Bezoekers uit binnen- en buitenland kunnen de fabriek bezoeken en met eigen ogen zien hoe deze lekkere wafels vandaag de dag gemaakt worden. Om onze wafels goed te bakken en om onze gasten goed te ontvangen is het belangrijk dat de fabriek goed schoongehouden wordt. Dit doen wij in de ochtenduren. Bij ons heb je uitzicht op een vaste baan in een leuk team, een heerlijk geurende werkomgeving én krijg je een salaris conform CAO voor de bakkerijbranche.

-Heb jij aantoonbare schoonmaakervaring bij bedrijven, bij voorkeur in de levensmiddelen branche?
-Ben jij vijf dagen per week beschikbaar en per dag ca. 3-5 uur?
-Kan je gestructureerd werken en heb je oog voor detail?

Dan zou je weleens goed in ons team kunnen passen en kijken we uit naar je sollicitatie!

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar info@siroopwafelfabriek.nl o.v.v. sollicitatie schoonmaker. Voor vragen over deze functie kun je bellen met Jan Anker via 0182-639987.

 

Solliciteren

Staat er geen passende vacature open, maar wil je dolgraag in de Siroopwafelfabriek werken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor diverse functies. Stuur gerust je open sollicitatie naar info@siroopwafelfabriek.nl. Voorzie deze van een duidelijke motivatie en voeg je CV toe.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en gebruiken we deze alleen voor de sollicitatieprocedure.