Werken bij de Siroopwafelfabriek

Solliciteren

Staat er geen passende vacature open, maar wil je dolgraag in de Siroopwafelfabriek werken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor diverse functies. Stuur gerust je open sollicitatie naar info@siroopwafelfabriek.nl. Voorzie deze van een duidelijke motivatie en voeg je CV toe.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en gebruiken we deze alleen voor de sollicitatieprocedure.

Vacature

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige gastvrouw / heer voor de Kamphuisen Siroopwafelfabriek in Gouda! Herken jij je in onderstaand profiel?

Heb je een open persoonlijkheid waarbij gastvrijheid je tweede natuur is en kan je goed met mensen omgaan? De Kamphuisen Siroopwafelfabriek is een uniek concept op zich. Naast het bakken van de lekkerste siroopwafels, is het ook mogelijk om een tour te boeken om te zien hoe deze lekkere wafels gebakken worden. Onze gasten, die uit binnen en buitenland komen, worden door het team warm en hartelijk ontvangen. Een ervaring meegeven die door onze gasten niet snel wordt vergeten is een van de kenmerken van onze tour. Affiniteit met de tourismesector of entertainmentsector is daarom wel een pré.

Wie zoeken wij?

Kun je deze vragen bevestigend beantwoorden. Dan ben jij degene die we zoeken.

Wat bieden wij?

Hebben wij je interesse gewekt? Aarzel niet en mail je motivatie en CV. Voor vragen over deze functie kun je bellen met Jan Anker, eigenaar, via 0182-639987.