Waar kan ik Kamphuisen wafels kopen?

Kamphuisen Siroopwafels worden verkocht in het siroopwafelwinkeltje van Kamphuisen op Markt 69 in Gouda, in de winkels van Banketbakkerij de Vlaam in Gouda, Waddinxveen en Boskoop en via de Kamphuisen webshop. Daarnaast vind je onze wafels o.a. bij:

Hoe lang kan ik de wafels bewaren?

Als je de folie verpakking ongeopend kan laten, zijn Kamphuisen Siroopwafels zes weken houdbaar. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking. Om de houdbaarheid te verlengen tot drie maanden, kan je ze ook invriezen in de originele en ongeopende folie. Een handige tip voor als je per zending iets meer wilt bestellen.

Ik ken Kamphuisen in een andere verpakking. Zijn dit dezelfde wafels?

Ja, Kamphuisen Siroopwafels worden geleverd in een vrolijk jasje. Geïnspireerd door de mooie, pure grondstoffen waarmee de wafels gemaakt worden. En in een aantal nieuwe cadeauverpakkingen, zoals een luxe doosje voor 10 wafels en een cadeaukoker van kraft karton voor 15 wafels. De rood-wit-blauwe verpakking van vroeger is vervallen.

Wat is het verschil met een stroopwafel?

Een Kamphuisen Siroopwafel bestaat uit twee knisperend krokante, dubbel gebakken wafels met daartussen een laagje stroperige karamelsiroop. Een stroopwafel is een wafel die net niet gaar gebakken wordt, doorgesneden wordt en gevuld wordt met stroop. Kamphuisen wordt bereid met enkel roomboter, terwijl een stroopwafel vaak een combinatie bevat van meerdere vetten zoals roomboter en margarine of olie. Over smaak valt niet te twisten. Feit is dat de Kamphuisen wafel een andere smaaksensatie geeft. Kijk naar de videoreportage van de bereiding van Kamphuisen siroopwafels

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Wij bakken vijf dagen per week. Bestellingen verzamelen we om de wafels zo vers mogelijk te kunnen leveren. Houd rekening met twee werkdagen via PostNL bij verzending door Nederland. Neem voor verzendingen naar het buitenland contact op met de winkel: 0182-634965.

Ik wil de wafels als cadeau opsturen, kan dat?

Wat een goed idee! Geef dit aan in het opmerkingenveld en we laten de pakbon achterwege. In plaats daarvan voegen we een leuke kaart toe met jouw naam als afzender, zodat de gelukkige ontvanger weet van wie hij het smaakvolle cadeau gekregen heeft. Op de kaart staat ook wie de wafels gebakken heeft en waarom ze zo bijzonder zijn.

Ik heb een allergie, wat zit er in Kamphuisen wafels?

Kamphuisen Siroopwafels bevatten de volgende allergenen: TARWE, EI, SOJA en MELK. Op elke verpakking van Kamphuisen staat een duidelijke ingrediëntendeclaratie met vermelding van de allergenen.

Hoeveel calorieën zitten er in een Kamphuisen wafel?

In één Kamphuisen Siroopwafel zitten 116 calorieën. Dat is minder dan een reguliere stroopwafel, een krentenbol of een gevulde koek, maar duidelijk meer dan een stuk komkommer. Voor de volledigheid geven we je hier de complete voedingswaarde per wafel: Energie: 487 kJ/ 116 kcal, vetten: 6g waarvan verzadigd 4g, koolhydraten: 14g waarvan suikers 7g, eiwit: 1,5g , zout: 0,12g, natrium: 0,05g.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem contact met ons op via het contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Let op, onze siroopwafelbakkers staan met regelmaat met hun handen in het deeg! Heb je een dringende vraag, bel dan met 0182-634965 zodat je gelijk antwoord krijgt.