VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt een bezoek aan de Siroopwafelfabriek?

Een bezoek aan de Siroopwafelfabriek duurt ca. 60 minuten. Aan het einde van de tour is het mogelijk om nog iets nuttigen op ons Siroopwafelterras met een kleine kaart.

Ik wil de datum van mijn ticket wijzigen.

Wij kunnen de datum en/of tijdvak van gekochte tickets helaas niet wijzigen. U kunt gekochte tickets wijzigen via Global Ticket, zij zijn telefonisch of via WhatsApp bereikbaar via +31 (0) 20 244 2877.
Voor urgente verzoeken kunt u het beste contact opnemen via WhatsApp.

Wat betekent het tijdstip op mijn ticket?

Op uw ticket staat een tijdvak vermeld van 1 uur. Het is belangrijk dat u op tijd komt om deel te nemen aan de rondleiding. Wij starten elke 20 minuten een nieuwe rondleiding. Bij grote drukte kan het voorkomen dat u niet direct bij de start van het tijdvak kunt beginnen, maar onze medewerkers doen er alles aan om op dit tijdvak te laten starten. Mocht u door omstandigheden eerder of later bij ons aankomen, meldt u zich dan bij de kassa. Onze medewerkers doen hun best om u zo snel mogelijk te laten deelnemen aan een rondleiding.

Waar kan ik parkeren?

Rondom de binnenstad van Gouda zijn er diverse mogelijkheden tot (betaald) parkeren. Enkele mogelijkheden zijn de parkeerplaatsen van het Schouwburgplein en Klein Amerika of Q-Park op de Lem Dulstraat. Al deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de Kamphuisen Siroopwafelfabriek. Bij de Siroopwafelfabriek kunt u niet parkeren.

Moet ik reserveren voor een bezoek?

Voor groepen vanaf 15 personen vragen wij u een reservering te maken via info@siroopwafelfabriek.nl. Voor een bezoek aan de Siroopwafelfabriek kunt u het beste vooraf online reserveren via de ticketshop. Zo bent u verzekerd van uw plekje.

Waar vind ik informatie over groepsbezoeken?

Voor groepen van 15 personen of meer geldt de groepsprijs met korting en zijn er diverse opties bij te boeken. Wij plaatsen graag vrijblijvend een optie in de agenda. Neem voor aanvragen, boekingen of informatie contact op met ons kantoor, te bereiken via 0182-639987 of via de mail: info@siroopwafelfabriek.nl

Waar kan ik Kamphuisen wafels kopen?

Kamphuisen Siroopwafels worden verkocht in het siroopwafelwinkeltje van Kamphuisen op Markt 69 in Gouda, in de winkels van Banketbakkerij de Vlaam in Gouda, Waddinxveen en Boskoop en via de Kamphuisen webshop.

Hoe lang kan ik de wafels bewaren?

Als je de folie verpakking ongeopend kan laten, zijn Kamphuisen Siroopwafels zes weken houdbaar. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking. Om de houdbaarheid te verlengen tot drie maanden, kan je ze ook invriezen in de originele en ongeopende folie. Een handige tip voor als je per zending iets meer wilt bestellen.

Ik ken Kamphuisen in een andere verpakking. Zijn dit dezelfde wafels?

Ja, Kamphuisen Siroopwafels worden geleverd in een vrolijk jasje. Geïnspireerd door de mooie, pure grondstoffen waarmee de wafels gemaakt worden. En in een aantal nieuwe cadeauverpakkingen, zoals een luxe doosje voor 10 wafels en een cadeaukoker van kraft karton voor 15 wafels. De rood-wit-blauwe verpakking van vroeger is vervallen.

Wat is het verschil met een stroopwafel?

Een Kamphuisen Siroopwafel bestaat uit twee knisperend krokante, dubbel gebakken wafels met daartussen een laagje stroperige karamelsiroop. Een stroopwafel is een wafel die net niet gaar gebakken wordt, doorgesneden wordt en gevuld wordt met stroop. Kamphuisen wordt bereid met enkel roomboter, terwijl een stroopwafel vaak een combinatie bevat van meerdere vetten zoals roomboter en margarine of olie. Over smaak valt niet te twisten. Feit is dat de Kamphuisen wafel een andere smaaksensatie geeft. Kijk naar de videoreportage van de bereiding van Kamphuisen siroopwafels

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Wij bakken vijf dagen per week en bieden in de meeste gevallen uw pakket dezelfde of eerstvolgende werkdag aan bij PostNL. Houd rekening met een levertijd van twee werkdagen bij verzending door Nederland. Via de wafelwebshop kunt u ook wafels naar het buitenland laten versturen. Neem voor vragen over deze levertijd contact op met info@siroopwafelfabriek.nl.

Ik wil de wafels als cadeau opsturen, kan dat?

Wat een goed idee! Geef dit aan in het opmerkingenveld en we laten de pakbon achterwege. In plaats daarvan voegen we een leuke kaart toe met jouw naam als afzender, zodat de gelukkige ontvanger weet van wie hij het smaakvolle cadeau gekregen heeft.

Ik heb een allergie, wat zit er in Kamphuisen wafels?

Kamphuisen Siroopwafels bevatten de volgende allergenen: TARWE, EI, SOJA en MELK. Op elke verpakking van Kamphuisen staat een duidelijke ingrediëntendeclaratie met vermelding van de allergenen.

Hoeveel calorieën zitten er in een Kamphuisen wafel?

In één Kamphuisen Siroopwafel zitten 116 calorieën. Dat is minder dan een reguliere stroopwafel, een krentenbol of een gevulde koek, maar duidelijk meer dan een stuk komkommer. Voor de volledigheid geven we je hier de complete voedingswaarde per wafel: Energie: 487 kJ/ 116 kcal, vetten: 6g waarvan verzadigd 4g, koolhydraten: 14g waarvan suikers 7g, eiwit: 1,5g , zout: 0,12g, natrium: 0,05g.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem contact met ons op via het contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Let op, onze siroopwafelbakkers staan met regelmaat met hun handen in het deeg! Heb je een dringende vraag, bel dan met 0182-634965 zodat je gelijk antwoord krijgt.