Sponsoring Jeugdavondvierdaagse Gouda

Van al dat lopen krijg je trek! En daarom sponsoren wij de Goudse Avondvierdaagse 2018, samen met Banketbakkerij de Vlaam. Op donderdag 17 mei hebben wij 4000 siroopwafels uitgedeeld aan de deelnemers en begeleiders van dit prachtige evenement.

Korting op bezoek Siroopwafelfabriek

Deelnemers aan de Goudse Avondvierdaagse krijgen korting op een bezoek aan de nieuw geopende Siroopwafelfabriek aan de Markt. Met het vlaggetje dat tijdens de intocht is uitgedeeld krijgt je 2 euro korting op een regulier entreeticket voor een bezoek aan de Siroopwafelfabriek. Een mooie kans om de smakelijkste attractie van Gouda te komen ontdekken!

Het bestellen van de actietickets gaat als volgt:

Kom je spontaan bij ons langs? Dat is ook leuk! Zorg dan wel dat je je vlaggetje bij je hebt. Want alleen op vertoon van je vlaggetje krijg je 2 euro korting per ticket (max. 8 tickets per gezelschap). Dit aanbod is geldig t/m 30 juni 2018.

Voorwaarden:
Vlaggetje gemist?

Geen nood! De hierboven vermelde code is geldig voor alle lopers en begeleiders van de avondvierdaagse Gouda. Voor vragen over deze actie kan je bellen met het team van de Siroopwafelfabriek: 0182-639987.