Meld je aan voor de nieuwsbrief

Een origineel kinderfeestje in hartje Gouda

15 januari 2019J Anker

Het kinderfeestje; elk jaar is het een hele kluif om weer iets origineels uit te zoeken en te zorgen dat alle kinderen, inclusief de jarige natuurlijk, het naar zijn/haar zin heeft. Bij de Kamphuisen Siroopwafelfabriek in Gouda beleven kinderen een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten. Uiteraard met een spannende speurtocht door de bakkerijfabriek én het versieren van een siroopwafel. Wat kun je verwachten van een kinderfeestje bij de Siroopwafelfabriek?

Kraak de kluis en versier je eigen bakkersmuts tijdens het kinderfeestje

Een kinderfeestje bij de Siroopwafelfabriek is een feestje vol leuke activiteiten. Zo beginnen de kids met het knutselen van hun eigen bakkersmuts en maken ze in een animatie kennis met de bedenker van de siroopwafel. Gewapend met hun zelf versierde mutsen, gaan ze met z’n allen op speurtocht door de Siroopwafelfabriek en zien ze hoe het lekkerste koekje van Gouda gemaakt wordt. Onder leiding van de jarige, gaan de kinderen proberen om de kluis te kraken en zo het geheime recept van de Kamphuisen siroopwafel te pakken te krijgen; een spannende opdracht! En uiteraard is er ook tijd om de jarige toe te zingen en cadeautjes te geven. Tot slot krijgen de kinderen een siroopwafel om te versieren én krijgen ze aan het einde van een geslaagd feest ook nog een klein cadeautje mee naar huis.

Enthousiast? Reserveer nu het kinderfeestje!

Enthousiast? Reserveer dan nu tickets voor een feest voor jouw kind in de Siroopwafelfabriek! Tickets voor kinderfeestjes kunt u reserveren door ons een mailtje te sturen naar info@siroopwafelfabriek.nl.Heb je speciale wensen, zijn de kinderen ouder of moet je van ver komen? Neem dan ook zeker even contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om van jouw kinderfeestje een doorslaand succes te maken.

Praktische informatie over kinderfeestjes bij de Siroopwafelfabriek

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen tussen ca. 4 en 10 jaar oud en kosten €12,50 per kind (minimum 8 kinderen). Vanaf 10 kinderen worden er minimaal 2 volwassenen verwacht die de kinderen begeleiden: zij betalen de normale entreeprijs van €8,95. De entreeprijs is inclusief 1 consumptie naar keuze per persoon en natuurlijk een krakend verse siroopwafel. Een kinderfeestje bij de Siroopwafelfabriek duurt ca. 1,5 uur. De speurtocht bieden we per groep aan op twee niveaus: kinderen die al kunnen lezen (ca. 6-10 jaar) en kinderen die nog niet (goed) kunnen lezen (ca. 4-6 jaar).

Tijdens de zomerperiode is het druk in de bakkerij. Het zal dan niet dagelijks mogelijk zijn om een feestje te vieren. Ook is het het hele jaar door niet mogelijk om op zaterdagen een kinderfeestje bij ons te vieren. Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan op tijd via info@siroopwafelfabriek.nl!