Meld je aan voor de nieuwsbrief

Een origineel kinderfeestje in hartje Gouda

15 januari 2019Wendy

Het kinderfeestje; elk jaar is het een hele kluif om weer iets origineels uit te zoeken en te zorgen dat alle kinderen, inclusief de jarige natuurlijk, het naar zijn/haar zin heeft. Bij de Kamphuisen Siroopwafelfabriek in Gouda beleven kinderen een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten. Uiteraard met een spannende speurtocht door de bakkerijfabriek én het versieren van een siroopwafel. Wat kun je verwachten van een kinderfeestje bij de Siroopwafelfabriek?

Kraak de kluis en versier je eigen bakkersmuts

Een kinderfeestje bij de siroopwafelfabriek is een feestje vol leuke activiteiten. Zo beginnen de kids met het knutselen van hun eigen bakkersmuts en maken ze in een animatie kennis met de bedenker van de siroopwafel. Gewapend met hun zelf versierde mutsen, gaan ze met z’n allen op speurtocht door de siroopwafelfabriek en zien ze hoe het lekkerste koekje van Gouda gemaakt wordt. Onder leiding van de jarige, gaan de kinderen proberen om de kluis te kraken en zo het geheime recept van de Kamphuisen siroopwafel te pakken te krijgen; een spannende opdracht! En uiteraard is er ook tijd om de jarige toe te zingen en cadeautjes te geven. Tot slot krijgen de kinderen een siroopwafel om te versieren én krijgen ze aan het einde van een geslaagd feest ook nog een klein cadeautje mee naar huis.

Enthousiast? Reserveer nu.

Enthousiast? Reserveer een feest voor jouw kind in de Siroopwafelfabriek door ons een mailtje te sturen. Als je liever wilt bellen dan kan dat uiteraard ook, bel dan naar 0182 – 633 99 87. Heb je speciale wensen, zijn de kinderen ouder of moet je van ver komen? Neem dan ook zeker even contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om van jouw kinderfeestje een doorslaand succes te maken.

Praktische informatie

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen tussen ca. 4 en 10 jaar oud en kosten €12,50 per kind (minimum 8 kinderen). Ouders of begeleiders betalen de normale entreeprijs van 8,95. De entreeprijs is incl. 1 consumptie naar keuze per persoon en natuurlijk een krakend verse siroopwafel. Een kinderfeestje bij de Siroopwafelfabriek duurt ca. 1,5 uur. De speurtocht bieden we per groep aan op twee niveaus: kinderen die al kunnen lezen (ca. 6-10 jaar) en kinderen die nog niet (goed) kunnen lezen (ca. 4-6 jaar).

Tijdens de zomerperiode is het druk in de bakkerij. Het zal dan niet dagelijks mogelijk zijn om een feestje te vieren. Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer op tijd!