Een succesvolle Jeugdavondvierdaagse in Gouda met 4000 uitgedeelde siroopwafels

22 juni 2018Siroopwafelfabriek

Van 15 t/m 18 mei liepen duizenden kinderen de jeugdavondvierdaagse in Gouda. Deze versie was voor de Kamphuisen Siroopwafelfabriek extra speciaal, want wij waren dit jaar sponsor van dit sportieve evenement!

En met succes! Na afloop van het evenement kregen we ontzettend veel leuke reacties van ouders, kinderen en de organisatie van de avondvierdaagse:

“Jullie actie is één van de leukste geweest die we ooit hebben gehad! Heel veel dank hiervoor namens meer dan 3800 ouders, kinderen en vrijwilligers die er van genoten hebben.”

 

Meer dan 4000 siroopwafels
De kinderen liepen elke avond ongeveer 5 kilometer door het mooie Gouda. Maar van al dat lopen krijg je natuurlijk best trek! Op donderdagavond 17 mei was het aan Kamphuisen Siroopwafels om aan de slag te gaan. Die avond hebben we vanuit onze bakkerskraam samen met Banketbakkerij de Vlaam, 24 uur Service BV en vrijwilligers maar liefst 4000 siroopwafels uitgedeeld aan alle lopers, ouders, begeleiders en vrijwilligers.

Met korting naar de siroopwafel experience
Na die lekkere traktatie op donderdagavond, wachtte de deelnemers op vrijdag nóg een verrassing. Tijdens de intocht op vrijdag 19 mei hebben we flink wat feestelijke vlaggetjes uitgedeeld. Niet zo maar vlaggetjes, maar vlaggetjes waarmee de deelnemers van de avondvierdaagse korting krijgen op entreekaarten voor de siroopwafelfabriek. Zo kunnen ze zelf ontdekken hoe het kan dat onze siroopwafels toch zo lekker zijn! Meer weten over deze actie? Bekijk de actiepagina op onze website.

De jeugdavondvierdaagse in Gouda was voor de Kamphuisen siroopwafelfabriek een succes, op naar 2019!